Screen Shot 2018-09-06 at 9.21.01 PM

Δημιουργικοί Τρόποι Επικοινωνίας

John DeSimone, Πρόεδρος, Herbalife Nutrition

«Η επικοινωνία είναι ο λόγος που βρισκόμαστε εδώ για να επικοινωνούμε με τους άλλους. Αυτό είναι που δίνει σκοπό και νόημα στις ζωές μας»

Brené Brown

Διανύουμε δύσκολους καιρούς, καθώς όλοι μας προσπαθούμε να βρούμε τρόπο για να ζούμε μαζί τη στιγμή που πρέπει να ζήσουμε σε απόσταση. Ωστόσο, οι δύσκολες εποχές γεννούν καινοτομίες, καθώς αναζητούμε νέες λύσεις για να φέρουμε σε πέρας καθημερινές δραστηριότητες —από τον τρόπο που εργαζόμαστε μέχρι το πώς επικοινωνούμε με τους άλλους και μένουμε υγιείς. Ως μια παγκόσμια εταιρεία διατροφής και μια ουσιαστικής σημασίας υπηρεσία, παρέχουμε διατροφικά προϊόντα στους καταναλωτές μας σε παγκόσμιο επίπεδο και επικοινωνούμε με τους ανθρώπους μέσα από δημιουργικούς τρόπους για να τους βοηθήσουμε, τώρα περισσότερο από ποτέ, να ζήσουν όσο πιο υγιεινά γίνεται.

Ένας από τους πολλούς κρίσιμους τομείς στους οποίους εστιάζουν τώρα οι καταναλωτές είναι τα προϊόντα που όχι μόνο έχουν μεγάλη διάρκεια ζωής, αλλά προσφέρουν και απαραίτητα θρεπτικά συστατικά. Σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα, σχεδόν το 60% των καταναλωτών σε όλον τον κόσμο αναφέρουν ότι έχουν γίνει πιο προσεκτικοί με την υγεία τους συνολικά και το ανοσοποιητικό τους σύστημα. Κατά συνέπεια, το 73% των καταναλωτών δηλώνουν ότι σκοπεύουν να καταναλώνουν πιο υγιεινές τροφές και ροφήματα μέσα σε αυτές τις νέες συνθήκες που βιώνουμε.

Η εταιρεία και οι Ανεξάρτητοι Συνεργάτες μας εργάζονται σκληρά για να ανταποκριθούν στην αυξημένη ζήτηση για τα ροφήματα-υποκατάστατα γεύματος της Herbalife Nutrition και άλλα διατροφικά προϊόντα που καλύπτουν πλήρως τις διατροφικές ανάγκες των καταναλωτών σε περισσότερες από 90 χώρες σε όλον τον κόσμο. Καθώς οι καταναλωτές αναζητούν προϊόντα που διατηρούνται σε θερμοκρασία περιβάλλοντος και είναι πλούσια σε θρεπτικά συστατικά, τα ροφήματά μας είναι ιδανική επιλογή καθώς φτιάχνονται πανεύκολα (απλά αναμειγνύονται με νερό) και το σημαντικότερο, αποδίδουν 21 βιταμίνες και μέταλλα συν άλλα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά. Μαθαίνουμε από πολλούς Ανεξάρτητους Συνεργάτες μας ότι επικοινωνούν πιο συχνά με τους πελάτες μέσω των κοινωνικών δικτύων, του Zoom, με email και από το τηλέφωνο. Οι δημιουργικοί τρόποι που βρίσκουν για να υποστηρίξουν τους καταναλωτές μας με συγκινούν βαθύτατα, καθώς, ακόμα κι αν είμαστε μακριά, επικοινωνούμε όπως ποτέ άλλοτε.

Γνωρίζουμε ότι η κοινότητα —η αίσθηση του ανήκειν και της συνεργασίας για την επίτευξη στόχων— βοηθά τους ανθρώπους να αλλάξουν και να βελτιώσουν τον τρόπο ζωής τους. Ένας από τους τρόπους με τους οποίους βοηθάμε τους ανθρώπους να ακολουθήσουν έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής είναι μέσα από τα χιλιάδες Herbalife Nutrition Clubs σε όλον τον κόσμο. Τα Clubs, που αποτελούν τοπικές επιχειρήσεις και λειτουργούν υπό τοπική διεύθυνση, προσφέρουν μια υποστηρικτική κοινότητα ώστε οι πελάτες να εστιάσουν στην καλή διατροφή, σε δραστηριότητες όπως η τακτική άσκηση και άλλους στόχους υγείας και φυσικής κατάστασης που θα βοηθήσουν την υγεία τους να φτάσει στο καλύτερο δυνατό επίπεδο. Στις ΗΠΑ προσφέρουν μια υγιεινή εναλλακτική απέναντι στο fast food σε περιοχές που, υπό άλλες συνθήκες, αυτή η δυνατότητα είναι περιορισμένη.

Για να επιστρέψουμε στην κοινότητα και την επικοινωνία, οι Ανεξάρτητοι Συνεργάτες μας έχουν υιοθετήσει διάφορους τρόπους για να εξασφαλίσουν την υγεία και την ασφάλεια των πελατών τους. Πολλά Nutrition Clubs έχουν κλείσει τα εστιατόριά τους και προσφέρουν φαγητό μόνο σε πακέτο ή/και μέσω delivery. Άλλα περιορίζουν τον αριθμό των ατόμων που μπορούν να εισέρχονται στους χώρους των Nutrition Clubs σύμφωνα με τις οδηγίες των κρατικών αρχών όπου βρίσκονται, ακολουθώντας τις πρακτικές της κοινωνικής αποστασιοποίησης και της σχολαστικής υγιεινής. Εκτός των Nutrition Clubs, πολλοί Ανεξάρτητοι Συνεργάτες γνωρίζουν μεγάλη επιτυχία χρησιμοποιώντας τα κοινωνικά δίκτυα, δημιουργώντας διασκεδαστικές online δραστηριότητες κάθε εβδομάδα, όπως «Γυμναστική κάθε Τετάρτη» ή «Μαθήματα μαγειρικής κάθε Πέμπτη», οργανώνοντας «προκλήσεις fit camp» και δημοσιεύοντας, παράλληλα, υποστηρικτικά βίντεο καθοδήγησης, που συμβάλλουν στη διατήρηση της αίσθησης της κοινότητας και της υπευθυνότητας.

Αυτές οι αβέβαιες εποχές μάς ωθούν να αναζητήσουμε νέους τρόπους επικοινωνίας. Πάγια δέσμευση της Herbalife Nutrition είναι η εξεύρεση καινοτόμων λύσεων που συμβάλλουν στην ευημερία των ανθρώπων, εξασφαλίζοντας ότι έχουν πρόσβαση σε τρόφιμα πλούσια σε θρεπτικά συστατικά και ένα σύστημα υποστήριξης που τους βοηθά να ζήσουν όσο καλύτερα γίνεται.

Comments are closed.