Ιταλικά Πρωτεϊνούχα Λαχανικά

Γρήγορο και εύκολο, αυτό το πιάτο με πρωτεϊνούχα λαχανικά έχει πλούσια γεύση και μπορεί να καταναλωθεί ως το τέλειο συνοδευτικό για το βραδινό σας γεύμα ή μόνο του για μεσημεριανό.

100 g πέστο
2 x 125 g βουβαλίσια μοτσαρέλα σε μπάλες, στραγγισμένη και κομμένη σε φέτες
1 κ.σ. ελαιόλαδο
4 μεσαία κολοκυθάκια, κομμένα σε ροδέλες πάχους 2 χιλ.
3–4 κλωνάρια βασιλικός
2 ½ μερίδες (80 g) Gourmet Σούπα Τομάτας
Προθερμάνετε τον φούρνο στους 200°C.
6 Mερίδες – Κατάλληλο για Vegetarian

Σκεπάστε τη βάση ενός ταψιού με μια στρώση κολοκυθάκια και απλώστε 1 κ.σ. πέστο. Από πάνω, απλώστε μια στρώση μοτσαρέλα σε φέτες και πασπαλίστε με 1 κ.σ. Gourmet Σούπα Tομάτας σε σκόνη.
Επαναλάβετε τις στρώσεις. Ολοκληρώστε με μια στρώση κολοκυθάκια. Πασπαλίστε τα κολοκυθάκια με λίγο λάδι, αλατοπιπερώστε και σκεπάστε με αλουμινόχαρτο ή καπάκι.
Ψήστε το φαγητό σκεπασμένο για 20 λεπτά, ξεσκεπάστε το και ψήστε για 10–15 λεπτά ακόμα ή μέχρι να ροδίσει.
Γαρνίρετε με φύλλα βασιλικού.

Μια συνταγή της Rachel Allen

Ανακάλυψε περισσότερες γευστικές συνταγές στο “Βιβλίο Συνταγών της Herbalife Nutrition” – Επικοινωνήστε άμεσα με έναν Ανεξάρτητο Συνεργάτη της Herbalife Nutrition και Παραγγείλτε το Τώρα !-  SKU 107KGR

#CookBook # HerbalifeNutrition

Comments are closed.